Våre behandlere

Aquarama Velvære er en del av Sørlandets største og mest innholdsrike spa, en viktig del av Aquarama Velvære er alle våre medarbeidere. Med vår kunnskap innen helse, velvære og behandlinger, vil du oppleve at det å gå i spa i kombinasjon med behandling, ikke bare føles godt, men også gjør godt.

Ønsker du å gi et gavekort til en som fortjener noe ekstra? Ta kontakt, vi sender til deg på mail eller i posten

Kristin Iglebæk

Kristin er daglig leder på Aq Velvære og har vært med siden åpning av Aquarama Spa i 2013. Kristin er utdannet fra Cidsesco skolen i Århus i 1997 og har over 20 års erfaring. Hun har tidligere jobbet ved Auds hudpleie, Wahwah SPAndabel. Hun liker det varierte arbeidet, både deilige kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger med farging av vipper og bryn. Kristin liker at de som kommer hit har fått en total opplevelse av relax, og får «tømt» hodet og kropp for stress.

Arvydaz Paskevicius

Arvydas har vært terapeut på Aquarama Spa siden oppstart i 2013, han ble med over i Aquarama Velvære 2018. Han har mer enn 10 års erfaring som terapeut, han har tidligere jobbet ved WahWah Spandabel. Han er utdannet fysioterapeut og massør. Arvydas utfører ulike typer massasjer og liker særlig idrettsmassasjer der han kan jobbe med en konkret skade eller plage i et bestemt område.

Åse Marie Sahlander

Åse Marie begynte på Aquarama Spa i januar 2016. Hun er utdannet på Sørlandets hudpleiefagskole,og er cidesco sertifisert (den høyeste form for hudpleieutdanning). Åse Marie har over 12 års erfaring innen Spa og hudpleie og har tidligere jobbet som terapeut på Wah Wah Triaden, Wah Wah SPAndabel og Auds Hudpleie. Hun er veldig glad i å gi avstressende spabehandlinger og hudpleie.

Elena Seljås

‍Elena har jobbet på Aquarama Velvære i to perioder siden åpning i 2013. Hun er utdannet engelsklærer fra Russland, men i 2012 tok hun sin utdannelse i hudpleie/massasje og spa her i Norge. Elena liker å jobbe med kropp og utfører alle typer massasjer og spabehandlinger. "Kroppen er sterk, men samtidig skjør" Velvære for kropp og sjel er viktig for at vi som menneske skal fungere bra. Elena elsker å jobbe med antiaging på en voksen hud.

Zuliana

Zuliana har 12 års erfaring som hud og kroppsterapeut. Hun tok sin utdannelse her i Norge, men har utdannelse i estetikk, manicure, pedicure, hud og kropp fra Columbia og Ecuador. Hun har lang erfaring med Shaper massasje/Maderoterapti (kroppsforming) men jobber selvsagt også med alle andre typer massasjer, hudpleie, Pedicure og Spabehandlinger Hun liker at alle kunder får en tilstand av absolutt hvile i og etter behandling.