Våre behandlere

Aquarama Velvære er en del av Sørlandets største og mest innholdsrike spa, en viktig del av Aquarama Velvære er alle våre medarbeidere. Med vår kunnskap innen helse, velvære og behandlinger, vil du oppleve at det å gå i spa i kombinasjon med behandling, ikke bare føles godt, men også gjør godt.

Ønsker du å gi et gavekort til en som fortjener noe ekstra?
Ta kontakt, vi sender til deg på mail eller i posten

Kristin Iglebæk

Kristin er daglig leder på Aq Velvære og har vært med siden åpning av Aquarama Spa i 2013. Kristin er utdannet fra Cidsesco skolen i Århus i 1997 og har over 20 års erfaring. Hun har tidligere jobbet ved Auds hudpleie, Wahwah SPAndabel. Hun liker det varierte arbeidet, både deilige kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger med farging av vipper og bryn. Kristin ønsker at de som kommer hit har fått en total opplevelse av relax, og får «tømt» hodet og kropp for stress.

Arvydaz Paskevicius

Arvydas har vært terapeut på Aquarama Spa siden oppstart i 2013, han ble med over i Aquarama Velvære 2018. Han har mer enn 10 års erfaring som terapeut, han har tidligere jobbet ved WahWah Spandabel. Han er utdannet fysioterapeut og massør. Arvydas utfører ulike typer massasjer og liker særlig idrettsmassasjer der han kan jobbe med en konkret skade eller plage i et bestemt område.

Åse Marie Sahlander

Åse Marie begynte på Aquarama Spa i januar 2016. Hun er utdannet på Sørlandets hudpleiefagskole,og er cidesco sertifisert (den høyeste form for hudpleieutdanning). Åse Marie har over 12 års erfaring innen Spa og hudpleie og har tidligere jobbet som terapeut på Wah Wah Triaden, Wah Wah SPAndabel og Auds Hudpleie. Hun er veldig glad i å gi avstressende spabehandlinger og hudpleie.

Zuliana

Zuliana har 12 års erfaring som hud og kroppsterapeut. Hun tok sin utdannelse her i Norge, men har utdannelse i estetikk, manicure, pedicure, hud og kropp fra Columbia og Ecuador. Hun har lang erfaring med Shaper massasje/Maderoterapti (kroppsforming) men jobber selvsagt også med alle andre typer massasjer, hudpleie, Pedicure og Spabehandlinger Hun liker at alle kunder får en tilstand av absolutt hvile i og etter behandling.

Ingunn Møller-Stray

Ingunn er en av våre blide resepsjonister som ønsker deg velkommen. Hun hjelper deg å finne riktig behandling til deg selv og dine kjære. Er du usikker på hva du skal velge, kan Ingunn skreddersy behandlingspakker etter dine ønsker og behov.

Astros Vidarsdottir

Astros er ei av våre skjønne resepsjonister. Hun har kontroll på det meste og vil alltid hjelpe deg så godt hun kan. Hun går siste året på videregående skole og holder samtidig styr på våre nettsider, sosiale medier og liknende plattformer.

Aleksander Dybvik

Aleksander er utdannet klinisk massasjeterapeut ved The SOMA Institute i Chicago. I flere år jobbet han både på SPA, luksushoteller og treningssentre i The Windy City. Før Aquarama Velvære var Aleksander også innom Squeeze i Oslo hvor han utførte sine teknikker i kombinasjon med blant annet, dypvevsmassasje, klassisk massasje, sportsmassasje og trykkpunktsmassasje.

Tonje Mollestad

Tonje kommer fra Kristiansand og er utdannet Hudpleier, massør og vippetekniker ved Sørlandet hudpleierskole. Hun startet hos oss sommeren 2022 og er dermed vår nyeste terapeut. Hun er opptatt av velvære, skjønnhet og det lille ekstra ved en behandling.