Våre behandlere

Aquarama Velvære er en del av Sørlandets største og mest innholdsrike spa, en viktig del av Aquarama Velvære er alle våre medarbeidere. Med vår kunnskap innen helse, velvære og behandlinger, vil du oppleve at det å gå i spa i kombinasjon med behandling, ikke bare føles godt, men også gjør godt.

Ønsker du å gi et gavekort til en som fortjener noe ekstra? Ta kontakt, vi sender til deg på mail eller i posten

Kristin Iglebæk

Kristin er daglig leder på Aquarama Velvære og har vært med siden åpning av Aquarama Spa i 2013. Kristin er utdannet fra Cidsesco skolen i Århus og har over 20 års erfaring. Hun har tidligere jobbet ved Auds hudpleie, Wahwah SPAndabel. Hun liker det varierte arbeidet, både deilige kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger med farging av vipper og bryn. Kristin liker at de som kommer hit har fått en total opplevelse av relax, og får «tømt» hodet og kropp for stress.

Julia Zhilyaeva

Julia har jobbet på Aquarama Spa siden høsten 2014, og ble med over til aquarama Velvære i 2018. Hun er utdannet som hudpleier og sminkør fra St. Petersburg Medical center, clinic. I tillegg er hun utdannet som kroppsterapeut - godkjent i Norge massasjeforbund. Julia er glad i avstressende behandlinger. Spesielt innpakninger og ansiktsbehandlinger ettersom dette er en kunst og scene til å bruke kreativitetet og estetisk sans.

Arvydaz Paskevicius

Arvydas har vært terapeut på Aquarama Spa siden oppstart i 2013, han ble med over i Aquarama Velvære 2018. Han har mer enn 10 års erfaring som terapeut, han har tidligere jobbet ved WahWah Spandabel. Han er utdannet fysioterapeut og massør. Arvydas utfører ulike typer massasjer og liker særlig idrettsmassasjer der han kan jobbe med en konkret skade eller plage i et bestemt område.

Åse Marie Sahlander

Åse Marie begynte på Aquarama Spa i januar 2016. Hun er utdannet på Sørlandets hudpleiefagskole,og er cidesco sertifisert (den høyeste form for hudpleieutdanning). Åse Marie har over 12 års erfaring innen Spa og hudpleie og har tidligere jobbet som terapeut på Wah Wah Triaden, Wah Wah SPAndabel og Auds Hudpleie. Hun er veldig glad i å gi avstressende spabehandlinger og hudpleie.